Kıbrıs yaramadı, hastalanmış..!

Kıbrıs yaramadı, hastalanmış..! Kıbrıs yaramadı, hastalanmış..!
A- A+
Reklam

Her fırsatta yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giderek oradaki tarihi ve doğal güzellikleri doyasıya yaşayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 günlüğüne gittiği iddia edilen Kıbrıs tatilini bitirerek, Bolu’ya döndü.

Tatilinin bitmesi sonrası Bolu’ya dönerek son bir aydır yapmaya başladığı Bolu Belediye Başkanlığı görevinin başına geçen Özcan, bugün ilk olarak bir açılışa katıldı.

Sabah erken saatlerden kalkarak Bolululara hizmet etmek için zorlu bir yolculuğa çıkan Başkan Özcan, bugünden itibaren resmen koltuğuna oturdu.

Bolu’ya döner dönmez ilk olarak bir işyeri açılışına katılan Tanju Özcan’ın yorgun hali dikkat çekerken, yaptığı konuşmada da hasta olduğunu ifade etti.

Açılış konuşması için mikrofonu eline alan Tanju Özcan’ın konuşmakta ve cümle kurmakta zorlandığı görülürken; “Herhalde hayatımda yaptığım en kötü konuşmayı yapıyorum” dedi.

Kendi deyimiyle CHP’den kapının önüne konulması sonrası yaşadığı sıkıntılı süreçten uzaklaşmak adına dinlenmek için gittiği Kıbrıs’ta hastalanan Tanju Özcan’ın bu durumu Bolu Halkında endişeye neden oldu.

Haftanın son günü olan Cuma ve ardından da resmi tatil günleri olan Cumartesi-Pazar günlerini de birleştirerek tatil yapmak yerine Bolululara hizmet etmek için hasta hasta Bolu’ya dönen Tanju Özcan’ın gece üstü açık yatmış olacağından dolayı hastalandığı tahmin ediliyor.

Başkan Özcan’ın hastalığının ne kadar endişe verici boyutta olduğu Köroğlu TV kameralarına yansıdı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler